Ospen 1500

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jak užívání penicillinu Ospen 1500 může ovlivnit stav svalové hmoty, nebo celkové síly při posilování? Tento lék mi byl předepsán s tím, že ho mám užívat 3x denně po dobu 10 dní k přeléčení streptokoka v krku, ale že mohu normálně posilovat i se věnovat všem ostatním aktivitám bez omezení, jelikož jsem bez teploty a cítím se fit(krom krku) a toto má býti i jakási prevence. Přeci jen se ale jedná o antibiotiku m a já si teď v letní sezoně, kdy je pro mne důležité vypadat a cítít se dobře, lámu hlavu s tím, jestli se nejedná jen o zbytečně vynaloženou námahu a úsilí, když užívám lék? Zaslech jsem i názor, že se penicillin užíval i pro zlepšení výkonu a fyz. stavu při zvýšené zátěži.. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše bych doporučoval trochu omezení sportovních aktivit. Přece jenom se jedná o zánět, který vyčerpává organismus a proto není dobré ho zatěžovat ještě sportem. Hrozí pak totiž riziko komplikací. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ospen 1500 | Od: pokokorny | 27.12.2009 11:25
mam ospen 1500 a nevim jesli si na silvestra mužem dopřat trochu toho piva .
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: