Ospen 1500

Dobrý den, doktorka mi dala ospen 1500 na 10 dni ale chci chodit normálně na tréninky hraju zavodně hokej tak se chci zeptat jestli i s ospenem muzu normalne trenovat ?? A když třeba za 5 dni užíváni ospenu uz budu zdravej tak jestli ho nemusim dobrat a proste ho vysadit ?? díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale, pokud jste nemocný, je nutné být v klidu, na tréninky raději zapomeňte, než budete úplně v pořádku. S infekcí byste toho stejně moc nenatrénoval a dost pravděpodobně byste byl nemocný v krátké době znovu. Antibiotika se musí vždy dobrat celá, protože jinak hrozí, že se vám v těle rozmnoží bakterie, které se za kratší dobu jen oslabily a Ospen je nestihl zabít. Taková infekce je pak daleko horší. Rozhodně užívejte podle rady lékařky celých 10 dní.

 
Líbí se vám odpověď?
+12 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: