Ospen 1500 - antibiotika x alkohol

Jak dlouho po 10 dnech braní ospenu 1500 je možné pít (i tvrdý) alkohol? Používal jsem ho na vyléčení angíny.

Odpověď odborníka:

Pouze z hlediska užívání Ospenu není pití alkoholu takový problém, ale není vhodné pít v rekonvalescenci krátce po nemoci. Doporučuji šetřící režim ukončit, až se budete cítit zcela zdráv.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: