Ospen/azibiot a antikoncepce

Dobrý den, nedávno jsem tři dny užívala atb Ospen 1500, které jsem musela kvůli alergické reakci na penicilin nahradit atb Azibiot. Současně s tím jsem užívala antikoncepci Lunafem. Den po dobrání atb Azibiot mi nastala 7-denní pauza v užívání antikoncepce, nyní jsem u 10. tabletky nového platíčka. Jsem již antikoncepcí plně chráněna? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste již chráněná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x