Ospen při kojení???

Dobrý den,mám 3měsíční miminko a mám anginu-můj doktor mi předepsal Ospen 1500-mohu ho brát,když kojím.A neovlivní to chuť mléka??znám případ,kdy dítě po léčbě matky antibiotiky už nechtělo její mléko.A také, neměla bych dávat miminku laktobacílky,když užívám ten ospen??Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, Ospen můžete při kojení užívat a laktobacily určené pro takto malé kojence (poradí v lékárně..) můžete podávat, zejména pokud by miminko mělo vodnatější stoličku než obvykle. Co se týká chuti mléka, obvykle nebývá ovlivněna.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: