Osteofyty

Dobrý den, má matka (58) má osteofyty na páteři a já bych ráda věděla, zda jí mohu poslat např. do termálů, slyšela jsem, že teplo spíš nepomáhá.. a pak zda jí mohu koupit nějaký fyzio poukaz nebo co by bylo vhodné? Moc děkuji !

Odpověď odborníka:

Dobrý den, osteofyty vadit samy o sobě nemusí. Zmizet nemůžou. Záleží, jaké dělají obtíže. Při normálním neurologickém nálezu je fyzioterapie zcela na místě.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: