Osteoporoza

Je mi 65let,ž,v klimakteriu bez hormonální th.hiátová hernie,esophagitis 2.st.Densitometrií dg.osteoporoza L3,L5 high risik,trochanter-osteopenie.Jaká je pro mne vhodná th.?Dostala jsem Alendronate Teva 70mg 1xtýdně.Velmi se mi během 1/2roku zhoršily průvodní příznaky mé gastro dg.Otázka: má se pokračovat v nasazené th nebo Protelos?Jakou therapii bych měla mít?Mám vyhánět čerta ďáblem nebo stačí th.Ca+Vigantol+ životospráva?RA:osteoporosa.Děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel z Vašeho popisu nejsem moc moudrý. Zhoršily se Vám během posledního půlroku příznaky té hiátové hernie?? Nebo příznaky zánětu jícnu? A osteoporóza se Vám nezhoršuje? Každopádně pokračujte v nastavé léčbě, pokud byste ale pozorovala zhoršující se projevy Vašich onemocnění, neprodleně kontaktujte svého ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: