Ostranění stentu

Jsem po gynekologické operaci pros. 2012, bez následné léčby , byla mi zjištěna hydronefroza pravé ledviny, po různých vyšetření i po ct bylo zjištěno zjizvení srůst po operaci. zaveden stent, po 2 měsících vyndán.Nyní bude kotrolní sono ledviny, pokud se městnání nesrovná, dopuručují implanteci močového laloku, lézé je ale prý dost vysoko, nebo měnění stentů. Lekaři se domnívají , že samotné kontroly asi stačit nebudou. Chci zeptat, zda operace je z Vašeho hlediska lepší. Raději bych zůstala na kontrolách. Musela by za hospitalizace být zavedena nefrostomie a udělána scif. urografie a pak zřejmě operace. Nechci stomie ani na čas, ale prosím o Vás názor, zda to pujde srovnat nebo hlídat samo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, doporučuji Vám probrat detailně všechny možné postupy s Vaším nefrologem a urologem tak, abyste se mohla sama rozhodnout, kterému z nich dáte přednost. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: