Ostruha

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda je možné,aby se mi po autonehodě vytvořila ostruha na chodidle.Narazila jsem ve vyšší rychlosti a noha se mi zaklínila do pedálů.Dle rtg bylo vše v pořádku,měla jsem pouze naraženinu a modřiny na prstech a na nártu.8 dní jsem měla ortézu.Od sundání ortézy uběhly 2 měsíce a já při našlapování mam pocit,jako bych šlapala po vystouplé kosti.Je to celkem bolestivé.Na pohmat mám pocit že je noha stejná jako ta druhá.V botech na podpadku nevydržím ani pár minut.Mohu teď nosit jediné tenisky,ale i tak mě třeba po deseti minutách chůze to místo velmi bolí.Mnohokrát děkuji za Vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, za tak krátkou dobu se ostruha nevytvoří (je to kostní struktura), spíše byste ji tam už měla a úrazem se bolest aktivovala. Navštivte chirurgii, vyfotí vám patní kost rtg snímkem a uvidíte. Chirurg také doporučí další postup, ostruha se léčí různými způsoby, byla-li by to ona. Pokud ne, pouze vyšetření objasní příčinu bolestivosti. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: