Ostruha, bolest paty

DOBRÝ DEN MÁM PUL ROKU PROBLEM S PATOU.PET ROKU JSEM PO OPERACI OSTRUHY,PODLE RTG SE MI OBJEVILA ZNOVU V UPONU ACHILOVY ŠLACHY.MUJ OŠETŘUJICÍ LEKAŘ MI ŘEKL ŽE MI OPICHY NEUDELA,ODESLAL ME DO BRNA NA OZAŘOVANI 3 KRAT.TAM MI PATU DVAKRAT OZAŘILY S TIM ZE VICKRAT NELZE OZARIT.OPERACI NEDOPORUCUJI.BOLESTI MAM STALE NEJVIC U TE ACHILOVY ŠLACHY.PORADTE MI PROSIM CO SE S TIM DA DELAT?MUŽU VAM ZASLAT CD S RTG SNIMKEM POKUD MI NAPIŠETE ADRESU DEKUJI ZA ODPOVED ŠENKÝŘOVA JITKA

Odpověď odborníka:

Vhodný je časový odstup po těchto úkonech. Poté ortopedická kontrola a aplikovat rázovou vlnu nebo obstřik vlastní upravenou krví,metoda ACP , nehradí pojišťovna, vše dle nálezu, ke kterému se ortoped vyjádří. Mezitím rehabilitace, pohybová léčba a fyzikální terapie je na místě. Poradí rehabilitační lékař.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: