Ostruha patní kosti

  • Dotaz od: Vladimír Mráz
  • Publikováno: 16.8.2008
  • uLékaře.cz

Po delších bolestech v patě pravé nohy jsem navštívil ortopeda, potom rentgen a zase ortopeda a ostuha jako vyšitá. Doporučil mi rtg ozařování, ale to budou mít až 15.9. v nemonici v Ústí nad Orl. Co bych podle Vás měl do té doby dělat? Existují nějaké masti? nebo snad prášky? jsem ale diabetik a už si i píchám inzulín. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Do té doby sám nemůžete dělat nic, žádné masti nepomohou.

 
Líbí se vám odpověď?
-22 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: