Osypani kůže

Na lytku se mi pred 3mi dny vytvorilo zarudle misto posete drobnymi vyrazkami, jsem alergik tak me napada alergie podobna vec se mi ovsem jeste nestala, vetsinou se mi alergie projevi rymou. Proto bych nerad neco podcenil. Dekuji za pripadnou odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud jste alergik, tak diagnosa alergické reakce na kůži je velmi pravděpodobná. Doporučuji navštívit kožního lékaře.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: