Otazka

Dobry den posledne dva tyzden mi akosi na penise sa objavia cervene vyrazky a potom o par dni zmynu aj som bol na vysetreni doktor si nic nevsimol. Mozno preto ze idem neskoro ked to uz ustupuje. Taraz mama len par bodiek na predkozke. Par dni su tam a o par dni zmyznu a potom znovu sa vyhodia. O co sa moze jednat nejde o kvasinkovu infekciu ? Alebo je to priznak vyrusu hvi ryzikovy pohlavny stik som mal pred 7 tyzdnami, pocas tej doby som nemal zaidnu zvysenu teplotu, hrdlo ma pobolieva uz cca 7 tyzdnov par dni boly a potom neboly, zalezy coho sa napijem. Dalej uz mam cca6 tyzdnov nejake biele vyrazky v ustach (podobene a akne ale neviem ci to je bezne alebo nie) a dnes som mal typycku hnacku do hodiny a pol som bol na wc 3krat a po zvysik dna uz len dvakrat.viac priznakom som nespozoroval co by mohlo suvysiet s vyrusom hiv. A ziadn zvecsene limfaricke uzlyny som nemal akurat len mandlu som mal trochu zvecsenu a to po par dnoch po pohlavnom stiku lebo som vtedy prechladol a mal som ju cca asi 5 tyzdnov zvecsenu. Prikladam fotku vyrazky a ustnej dutiny. Vopred dakujem za opoved.

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností půjde o kvasinkovou infekci jak na penisu tak i v dutině ústní. O HIV se s největší pravděpodobností nejedná.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: