Otázka

paní doktorko ptala jsem se na tomto portálu dermaveneroložky Evy Dogoši a ta mi poradila že když jsem dělala muži orální sex tak bych měla jít na takový test kapavky při kterém se kartáčkem seškrábnou buňky a tím se pozná jestli jsem se kapavkou nakazila či nikoli. ale mám docela obavu jestli kdybych se kapavkou nakazila a šla na tento seškrabovací test po 1 roce a 2 měsících tak jestli by se v testu nákaza projevila nebo už ne. děkuju

Odpověď odborníka:

Krásný den,myslím,že se zbytečně trápíte a vlastně řešíte věci za lékaře.Dermatovenerolog je schopen doporučit diagnostický a léčebný postup tak,aby se odhalil současný stav,aktivita apod..Ví,jaké testy požít,jak pracovat s nálezy..Nedělejte si zbytečné starosti a "přeneste" úkoly na druhé

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x