Otec ditete

Dobrý den pane doktore, Vím ze můj dotaz sem asi moc nepatri, ale s přítelem jsme zoufalí. Ozvala se mu bývalá přítelkyně ( 7.měsíc těhotenství) že dítě které čeká může být i jeho, její gynekolog ji řekl že šance je 50% Styk spolu měli jednou na zacatku brani plata HA když začala brát i antibiotika, v tu dobu už davno měla sveho nynějšího přítele s kterým měla údajně styk na konci platicka a dobirani antibiotik... ráda bych slyšela váš nazor, měla jsem za to že antikoncepce je více oslabena až spíše ke konci užívání antibiotik... děkuji mockrát...

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje ve vašem případě mohou rozhodnout jen testy DNA. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: