Otěhotněni´

když jsem vyhazoval ubrousek se spermatem a pak si utřel ruku a pak šel uspokojit svou přítelkyni rukou, je možné , že by mohla otěhotnět? je jí 14, nevím zda si může vzít pilulku PO

Odpověď odborníka:

Může, měla by, i když je pravděpodobnost otěhotnění za těchto okolností není velká. Obecně by měla mít regulerní antikoncepci, pokud má sexuální život. Nechtěná gravidita by byla v tomto věku opravdovou katastrofou, nehledě k tomu, že sex s hrozbou nechtěného oplodnění není to pravé ořechové. Rozumný gynekolog se pozná podle toho, že s ním bude možno o této otázce mluvit. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Nebojte se ošetření kořenových kanálků, může vám zachránit zub
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: