Otěhotnění

Dobrý den, nedávno jsem se ptal na možnosti otěhotnění v případě, že se mi při styku s přítelkyní natrhla uzdička a začala krvácet. Vy jste mi odpověděli, že pokud to nebrání souloži, tak že v tom žádný problém není. Možná jsem dotaz špatně položil, ale šlo mi hlavně o to, jestli nemůže krev z natržené uzdičky znehodnotit sperma, když se dostala do pochvy společně se spermatem. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Milane, krev sperma určitě neznehodnotí, buďte v tomto směru naprosto bez obav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
těhotenství | Od: Jakub | 19.4.2016 21:42
Dobrý den chci se zeptát ! přetrhla semi uzdička
když sme měli pohlavní styk a bojím se že se
dostalo sperma s krvý do pochvy a prostě muže
otěhotnit moje holka ??
reagovat
re:těhotenství | Od: uLékaře.cz | 26.4.2016 13:03
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: