Otehotneni

Dobry den, prosim o radu. Uzivam Bronchovaxom na posileni imunity. Slysela jsem, ze tyto leky je neco jako ockovani. Chtelala bych se zeptat, s manzelem by jsme chteli dite, zda po dobrani Bronchovaxomu muzeme hned pocit a nebo zda musime nejakou dobu pockat. A jeste bych se chtela zeptat, kdyz bych si myslela ze jsem tehotna, kdy poprve navstivit gynekologa? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po doužívání Bronchovaxomu nemusíte čekat s otěhotněním. Až vynechá menstruace a budete mít pozitivní těhotenský test, je načase se objednat (cca 6 týdnů od poslední menstruace).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: