Otehotneni

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli muzu byt tehotna, kdyz jsem vysadila antikoncepci (v sobotu rano posledni pilulka, Menyan) a v ten den vecer + dalsi den odpoledne jsem mela sex. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Gravidita je nepravděpodobná nyní by během 7 dní po vysazení měla přijít menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: