Otěhotnění

Zdravím , Měl bych dotaz je mi 20 stejně jako mé přítelkyni.Řekla mi , že nemuže brat prašky a kondomu že nevěří , že se bojí prasknutí chtěl jsem se zeptat jestli třeba jde ještě nejaký zpusob jak udelat to aby prostě měla jistotu v tom že by neotěhotněla . Ja si třeba chtěl zajit k lekaři aby mi zjistily jestli jsem nebo nejsem neplodný což ja sam da se říct nevim a ani nevim jak by se to u muže dalo zjistit Mohl bych vas tedy poprosit o radu jak bych třeba mohl přítelkyně zbavit strachu , že by otěhotněla ? Děkuji Petr 20 let

Odpověď odborníka:

Jako další možnost se nabízí IUD je velmi spolehlivé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: