Otehotneni

Dobry den, potrebovala bych radu. Neberu uz tretim mesicem HA kvuli zdravotnim problemum. S pritelem pouzivame kondom. Vse bez problemu. Nikdy nam neprasknul nejak viditelne ( nevime o tom ze by praskl) a ja mam 6ty den spozdeni s menstruaci. Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Jeste za posledni tyden jsem zhubla 4 kila, moc jsem nejedla a stres ve skole. Tak jestli to treba nemuze byt kvuli tomu. Dekuji za radu.

Odpověď odborníka:

Vše co uvádíte je možné pro začátek by bylo nejlepší udělat si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: