Otěhotnění

Dobrý den, měla jsem orální styk s přítelem, s ejakulací do úst, ejakulát jsem spolkla. Po chvíli mě osahával na přirození. Pokud by měl na ruce nějaké sperma (třeba z otření špičky penisu), je ho po spolknutí dostatek potřebný k otěhotnění?(nemůžu brát HA, tak mám obavy). Stalo se to čtvrtý den menstruace, tu mám pravidelnou po 30 dnech. Jaká je šance, že by došlo k otěhotnění? Děkuji za odpověď. V.

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná pokud by nepřišly menses udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: