Otěhotnění

Dobrý den, pravidelně užívám hormonální antikoncepci ayreen. S přítelem jsme měli pohlavní styk během menstruace i s ejakulací dovnitř. Bylo to druhý den probíhající menstruace, která byla slabá. Následující den po styku se mi ale MS nevrátila. Je možnost že bych mohla být těhotná? A ještě jedna věc, při užívání této antikoncepce se mi poslední tři měsíce stává, že mám hodně slabé krvácení při MS. Tuto HA beru 2roky. Nemusím se strachovat že je něco špatně? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Menses při antikoncepci je obyčejně slabší gravidita není pravděpodobná pokud chcete mít jistotu udělejte si gravitest s odstupem cca 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: