Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme sice provozovali pohlavni styk ale ja se porad stahuju proto mi jeste neprotrhl blanu) ale presto se do mne udelal a tak se chci zeptat zda muzu otehotnet ikdyz uzivam HA dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte antikoncepci a neuděláte chybu je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Články: Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Pocity těžkých nohou...
Lupus – složitá diagnóza i léčba
Články: Lupus – složitá diagnóza i léčba
Únava, vyrážka, padání...
Pankreatitida
Články: Pankreatitida
Zánět slinivky břišní je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x