Otehotneni

Dobry den, mam takovy maly problem. Mam pritele kulturistu, ktery kazdodenne cvici, bohuzel pouziva podpurne latky (anabolika, steroidy, efedrin). Chtela bych se zeptat, jestli je nejaka moznost otehotneni v tomhle pripade. Uziva to asi rok a pul, mam strach z otehotneni, je mi 19 a studuji, nejsem na to radne pripravena. Take by me zajimalo jestli nekdo takovy ma nejakou moznost byt plodny... Predem dekuji za odpoved a preji pekny den. Simona

Odpověď odborníka:

Na léky které používá váš přítel bych rozhodně jako na spolehlivý prostředek proti početí nespoléhal.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: