Otehotneni

chtela bych vjedet zda ma vliv kdyz manzel uziva zyprexsu a ja bych otehotnela jestli by byl nejak poskozen plod [jestli bych mnela postizeni mimco nebo tak neco]dekuju za otpovjet

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání léku partnerem není žádné riziko v tomto ohledu prokázáno. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: