Otěhotnění

Chtěla jsem se zeptat zda můžu otěhotnět pokud jsem příteli nasadila kondom rukou kterou jsem mu předtím honila a měla jsem na ní jak se říká "kapičky lásky". Trochu se teď bojím :/

Odpověď odborníka:

No možné to je...záleží na době jak dlouho byly kapičky na suchu...kde spermie dost rychle hynou...jestli to bylo hodně rychlé může to být problém...

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: