Otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz ohledně otěhotnění - pravidelně beru antikoncepci Jeanine už 5 let. S přítelem jsem měla 1 den po MS nechráněný pohlavní styk - je možné otěhotnět? Všude jsem se dočetla, že antikoncepce by měla fungovat i v sedmidenní pauze, ale antikoncepce Jeanine nemá žádné bílé "placebo" pilulky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při správném užívání k otěhotnění ani během 7denní pauzy nedochází

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Těžké astma prodělané v dětství ohrožuje plíce i v dospělosti
Alergie na jahody a jiné ovoce
Články: Alergie na jahody a jiné ovoce
Ovoce z čeledi růžovitých...
B-komplex: ideální potrava pro nervy
Články: B-komplex: ideální potrava pro nervy
Možných příčin postižení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět tipů pro pohodový silvestr (nejen) pro astmatiky
Články: Pět tipů pro pohodový silvestr (nejen) pro astmatiky
Vstup do nového roku může...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Zbavte se křečových žil přirozenou cestou
Články: Zbavte se křečových žil přirozenou cestou
Ať už problémy se žilním...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: