Otěhotnění

Prosim vas mam strasny problem,vychovavam 15letou dceru a mam strach jestli z meho chovani nemohla otehotnet, protoze se lecim s prostatou a pan doktor mi doporucil masturbaci,jenomze ted si nejsem jisty jesli kdyz jsem onanoval na wc tak jestli mi neco neukaplo na prkenko wc,nebo nejaky zbytek sperma nezustal na ruce a nemohl jsem tim padem neco take nanest na kliku u dveri na wc.chci dodat ze dcera prisla domu az po 3,5 hodinah od me masturbace a ten den se ji spustila odpoledne menstruace.mam ted strach jestli kdyz brala za kliku nebo dosedala na prkenko wc nemohla si zbytek sperma zanest do pochvy,kdyz se utirala po curani.jsem uplne psychicky vyrizeny jestli nemohla takto dcera otehotnet.prosim o radu jestli to pripadne sperma mohlo i po 3,5 hodinach moji dceru takto oplodnit.dekuji za odpoved.Pavel G.

Odpověď odborníka:

K otěhotnění je nutný opravdový pohlavní styk. Spermie musí být ve správném prostředí a ani tak to nemají lehké. Z WC nemůže nikdo otěhotnět, v žádném případě. To by jste byli na 100% první na světě, opravdu se uklidněte, není to možné.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x