Otěhotnení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jsem 5 dní po porodu mrtvého plodu ve 40 tt,příčinu zatím neznáme,čekáme na pitvu,chtěli by sme se manželem hned po šestinedělí pokoušet o další miminko,nechceme čekat 3-6 měsícu,jeaké je to riziko pro mě nebo dítě. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych spíše vyčkat, než se zjistí přesná příčina a budou se moci podniknout kroky k tomu, aby vše proběhlo tak, jak má. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: