Otěhotnění

Prosím vás, s přítelem se snažíme o miminko už 3 měsíce.vždy to vypadá ,že se nám to povedlo ale nakonec dostanu menstruaci.Dostanu ji ale vždy s 5-10dením spožděním.Je to normální?Předtím jsem brala antikoncepci od 17let.Také jsem dostala před 3 měsíci nějakou injekci na vyvolání menstruace,Protože jsem začala brát novou antikoncepci po 2 měsíční pauze.Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petro! To, že se vám nepodařilo otěhotnět po 3 měsících není nic čím byste se měla znepokojovat. Teprve po roce snažení by byl čas začít se tímto problémem vážněji zabývat. Pokud jste před 3mi měsíci přestala užívat hormonálůní antikoncepci, je pravděpodobné, že vaše nepravidelná menstruace souvisí s hormonální nerovnováhou po vysazení antikoncepce a časem se sama upraví. Pokud se chystáte plánovaně otěhotnět, je vhodné abyste ještě předtím navštívila svého gynekologa a nechala se preventivně vyšetřit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x