Otehotneni 2. den menstruace

Dobry den, v sobotu 11.4 ve vecernich hodinach jsem uzila prvni pilulku antikoncepce Cleosensa (1. den menstr.) Dnes 12.4. jsme meli s pritelem nechraneny pohlavni styk. Dalsi pilulku uziju az vecer. Je zde riziko otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádné riziko nevidím.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: