Otěhotnění

Dobrý den, v Listopadu jsem přišla v 19. týdnu o dvojčátka, lékaři mi nedokázali říci příčinu dodnes, prý infekce, měla jsem vysokou hladinu bílkoviny. Všechny testy ale byli v pořádku v těhotenství, tak vlastně nevím co se stalo. Porodila jsem přirozenou cestou, bohužel miminka už mrtvá, pak následovala revize dělohy.Brala jsem 3 měsíce antikoncepci, a ted po půl roce se s manželem snažíme znovu o miminko. Už je to třetí cyklus ale otěhotnět se mi nedaří. Byla jsem u svého gynekologa a ten mi řekl, že je vše v pořádku, ovulace probíhá. Poprvé se mi podařilo otěhotnět hned na podruhé. Chci se zeptat zda se tím zákrokem nemohlo něco pokazit nebo proč se nám to s manželem podruhé nedaří, co pro to udělat, jaké jsou možnosti? moc děkuji za radu. S pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! Osobně si myslím, že může být prostě ještě příliš brzy. Že jste napoprvé otěhotněli snadno a brzy není zárukou úspěchu do budoucna. Méně se upínejte na těhotenstsví, více žijte a mějte se rádi. Spěte spolu, žijte zdravě, jezte pestře, dost odpočívejte, sportujte, nekuřte. Smějte se. Pozorujte v přírodě hmyz, zvířata a rostilny.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: