Otěhotnění

Dobrý den, mám takový velký problém a nutně potřebuji radu odborníka.Měla jsem styk 5 dní před očekávánou menzes, tedy 23 den od prvního dne PM. Mělo by to tedy myslím že být to méně plodné období. Partner nedosáhl orgasmu. Je možné abych z tohohle styku byla těhotná? Takhle když si to čtu řekla bych na 100% že to je blbost :-) , ale co třeba z té kapičky co jdou z penisu před vyvrcholením? Ale stál mu tak na půl jelikož byl velmi nervozní a tak nevím jestli z penisu ty kapičky vůbec můžou jít když je můž tím pádem vzrušený jen na půl. Po tomto styku mi za 3 dny na testu vyšla druhá čárka, ale opravdu velmi velmi slaboučce, následující 2 dny také jelikož jsem test opakovala a totéž. Byla lehoučce vidět! Nevím zda takto slabá čárka může znamenat těhotenenvtí. Je možné že by ho testy ukazovali falešně?Měla jsem totiž v tento měsíc ještě jeden nechráněný styk, tak ted nevím ze kterého bych eventuelně byla těhu a potřebuji to nutně vědět!Děkuji mockrát za odpoved

Odpověď odborníka:

Těhotná i z tohoto posledního styku být můžete ( i za okolností, které popisujete).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x