Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Měla jsem nechráněný pohlavní styk, užívám pravidelně hormonální antikoncepci, po dobrání poslední pilulky z plátíčka uplynula doba 4 dnů a menstruaci jsem ještě nedostala. Je nějaká možnost že jsem těhotná? mám jen takový bělavý výtok. a po dobu brání posledního plátíčka jsem vždycky trochu špinila, ale nebyla to krev, spíš takový hnědý výtok. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud berete antikoncepci tak, jak máte, není důvod k obavám a těhotenství je velmi nepravděpodobné. Mohlo by spíše jít o hormonální nerovnováhu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: