Otěhotnění

Chceme s přítelkyní dítě,ale byla 2x na interupci. Jak velká je to překážka v tom, aby otěhotněla ? Co pro to můžeme udělat, aby se nám to podařilo ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokuste se o dítě běžnou cestou. Podstoupené zákroky nejsou překážkou dalšího otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: