Otěhotnění

Dobrý den, mám dotas měla sem s přítelem po hodně dlouhý době pohlavní styk nechráněnej neužívam žadnou antikopcepci , ale pak když sme skončili tak sem jeho semeno vyděla vedle ale přitom mi i trochu vyteklo na kalhotky nevim mám strach jeslti se mu nějak nepovedlo omilem se do mě udělat ale zase si myslím že i kdyby jo tak to nemusí znamenat že v tom sem protože malo kdy se povede na poprvé otehotnět.že? mam hrozný strach je mi 22 let na ginenokologii pujdu až v tom nějkrajnějším případě..a testum neveřím ale kdyby si ho chtěla koupit za jak dlouho se to pozná že sem v tom po 5 dnech? prosim pomozte sem zoufala.navíc jeste beru hodně léku a to i hormonálních jako je estrofen a provera mam potíže co se tiče endokrinologie. děkuji za odpověd mej te se krásně.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím,jak moc jsem pochopila dotaz,ale pokud máte depo proveru - injekce na 3M je to antikoncepce.některé gravi testy jsou schopny určit těhotenství týden po soulozi, lze určit spolehlivě z hladiny HCG hormonu v krvi (je specifický pro těhotentví), to musíte ke gynekologovi.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: