Otěhotnění

dobrý den před skoro dvěma týdny sem vám podala totaz a pořád se mi nidko neozivá opravdu potřebuju poradit co nejrichleji muj dotas zně.-.: Dobrý den,ráda bych se zeptala jeslti mužu otěhotnět když beru prášky na podporu menstrulace estrofen a proveru vždicky beru 2 týdny jen estrofen a pak jeden týden estrofen a provedu a pak to vynechám a oběví se mesičky ted jsem mela pohlavni styk a uvažuju že bych chtěla otěhotnět myslíte že mužu otěhotnět nebo tyto prášky funkují jako antikopcepce.? mám jeste problémi co e tíče endokrinologie.,tam zase beru prášky a iněkci inekce je genotropin a prášky jsou na štítnou žlázu eutirox a na nadledvinky hydrokortisol. myslíte že mužu otěhotnět nebo to díky té proveře a estrofenu nedá..?děkuju za odpověd jsem zoufalá...děkuji za co nejrychlejší odpověd.mejte se krásně.prosím opravdu o co nejrychlejší odpovět .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte Estrofem, je to jako kdyby jste užívala antikoncepci. Neměla byste tedy otěhotnět.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: