Otěhotnění

Dobrý den, pravidelne beru antikoncepci uz od 15let(je mi 19, ted mi akorat byla zmenena z Minervy na Lindynette 20) po dvou dnech kdy jsem zacala brat prasky z noveho plata, jsem mela styk s pritelem, jenze den predtim jsem mela oslavu svych narozenin a pila jsem, vim, ze alkohol snizuje ucinky a i kdyz se pritel do me neudelal, vzdycky neco utece, chci jenom ujisteni, ze by se me otehotneni nemelo tykat, mam z toho mensi obavy. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím,že vaše obavy jsou zbytečné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: