Otěhotnění

Dobrý den, zapoměla jsem si vzít 3 tabletky po sobě druhý týden po menstuaci, je možné abych mohla být těhotná? na kolik procent. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost, že jste těhotná, Vám opravdu sdělit nemohu, záleží na celé řadě okolností. Pokud jste na pochybách, doporučuji si udělat těhotesnký test, až do konce cyklu i v průběhu toho následujícího by bylo dobré užívat i jinou antikonceopční metodu (kondom, Pharmatex gel).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: