Otěhotnění

Dobrý den,mám dotaz v srpnu sem byla na kyretazi(mela jsem zamkly potrat v 6tt),po zakroku me má doktorka prohlédla ultrazvukem a mělo by být vše v pořádku jen mě zdělila že mám sníženou děl.sliznici ale hned mi řekla že po zakroku je to normalní.Ted´ se z přítelem snažíme znovu o mimčo a doktorka mi doporučila at stale beru kys.listovou ale to myslim že mému tělu nestačí a potřebovala bych poradit jaké vitaminy atd.je vhodné,aby se mi aji zvysila děl.slinice.dekuji za radu :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na růst děložní sliznice mají vliv hormony, ne vitamíny. Není důvod se u Vás obávat, že byste nemohla otěhotnět, pokud už se tak jednou stalo. Kyselina listová je dobré doporučení, můžete si také v lékárně vybrat přípravek s komplexním složením vitamínů a minerálů doporučený pro budoucí maminky. V lékárně Vám s výběrem pomohou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: