Otěhotnění

Dobrý den pane doktore, měla bych otázku týkající se otěhotnění. Rádi bychom s manželempočali naše první miminko. Již od druhé poloviny neberu HS Minerva. Dívala jsem se na několik metod zjištění mé ovulace, ale prozatím jsem měla pouze dva menstuační cykly. Je možné,abych v takto krátké době otěhotněla? Popř. mohl by jste mi doporučit, kdy po vysazení HS je možné otěhotnět, ikdyž to asi každá z nás má jiné? Mnohokrát děkuji za odpověď. Karolína

Odpověď odborníka:

Otěhotnět je možné již v dalším cyklu po vysazení,ale teprve po 2 cyklech je pro vás nejdůležitější se nestresovat,přistupovat ke styku jako k příjemné záležitosti a ne s tím teď to MUSÍ vyjít,vše je řízeno přes CNS a stress může navodit poruchy i této oblasti příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: