Otěhotnění

dobrý den chtěl sem se zeptat .. měl sem první sex jsme to vlastně jen zkoušely a partnerka má obavy aby neotěhotněla, k vyvrcholení nedošlo ale z penisu mi uniká taková průhledná tekutina hustší konzistence ..a máme strach aby z toho nebylo dítě !! muže se to stát ?? .. předem díky za odpověď...

Odpověď odborníka:

Ano, mohla by otěhotnět. Napříště doporučuji antikoncepci. V případě, že se nedostaví menstruace či bude nezvykle slabá, ať přítelkyně navštíví lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: