Otěhotnění

Dorbý den, mam trochu obavy z otěhotnění. Měla jsem těsně před menstruací nechráněný sex. Beru antikoncepci. Je pravděpodobné, že bych mohla otěhotnět? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání,ke graviditě by nemělo dojít,jste chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: