Otehotneni

Dobry den mela bych dotaz v lednu tohoto roku jsem si nechala naposled pichnout antikoncepci Depo proveru s pritelem planujem miminko a je mi 39let do dnesniho dne jsem nedostala menstruaci tak jsem se jen chtela ujistit a jen zeptat muj gynekolog mi rek ze musim pockat az to dostanu sliznici mam jen milimetr velikou a ma byt sedm ta ze nema cenu ted nic delat a urychlovat aby jsme nenadelali skodu tak nevim jestli je to postup spravny jednak mam bricho nafoukle prsa se mi nalivaji a za dva dny to opadne a meni semi dost nalada joko bych byla tehotna coz nejsem proto touto cestou prosim o radu co stim dekuji za odpoved a preji pekny den H

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nezbývá nic než čekat, Depro provera má tu nevýhodu, že může její antikoncepční účinek dobíhat i řadu měsíců.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Depo provera kratkodobe uzivania otehotneni | Od: Petra | 23.8.2016 11:33
Chtela bych vedet kdy bych mohla
otehotnet po uzivani depo provery
jen jedne injekce menstruaci mam
provera zkoncila 8.8
reagovat
re:Depo provera kratkodobe uzivania otehotneni | Od: uLékaře | 24.8.2016 09:02
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Laryngofaryngeální reflux – onemocnění časté, a přece neznámé
Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Články: Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Odstranění žlučníku nebývá...
Zachyťte sami včas rakovinu varlete!
Články: Zachyťte sami včas rakovinu varlete!
Rakovina varlat se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: