Otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci pátým rokem neberu ji v přesnou hodinu, ale cca 2-5 hodin se (někdy) spozdím . S přítelem jsme měli nechráněný sex den před menstruací i během. Je možné otěhotnět?? děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud není prodleva větší než 12 hodin je antikoncepce spolehlivá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hormonální léčba rakoviny prostaty může vést k osteoporóze
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: