Otěhotnění

Dobrý den,máme s přítelem v plánu miminko a tak se Vás chci zeptat,zda i po potratu a po vysazení antikoncepce budu moci být gravidní.Za jak dlouho po vysazení prášků budu moci otěhotnět?Děkuji předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění po potratu není vyloučené, po vysazení antikoncepce je spíše pravděpodobné. Po vysazení antikoncepce můžete prakticky otěhotnět ihned.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x