Otěhotnění

Dobrý den, prosím o radu případného otěhotnění. Před 4.týdny jsem prodělala zamlklý potrat (9tt). Ms mi nejspíš přišla trvala 4 dny, s manželem jsme den poté měli nechráněný styk (BT byla 37,5) je možné abych otěhotněla? A pokud ano mám se bát toho že mé tělo nebude schopno plod donosit? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění není vyloučené. Těhotenství je možné donosit, nicméně brzké otěhotnění po potratu bývá zatíženo vyšším rizikem opětovného potrácení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
podezření na těhotenství | Od: Nic | 12.10.2013 02:59
Chtěla bych se zeptat, v květnu jsem prodělala
svůj první potrat, vše proběhlo v pořádku, po
šestinedělí jsem začala užívat antikoncepci,
kterou beru doteďka. Ovšem antikoncepci jsem
nezačala brát první den první menstruace, ale až
první den po skončení - doktorka mi řekla, že to
nevadí- tudíž každý měsíc kdy doberu poslední
pilulku, tj. pondělí se mi menstruace dostaví až v
pátek , v mezidobí máme s přítelem pohlavní styk.
Je možné přesto, že jsem menstruaci pokaždé teď
dostala, že jsem těhotná? Je mi večer i ráno
nevolno od žaludku a zdá se mi, že mě bolej
prsa...,ale nevim jestli nejsem jen tak
vypsychovaná z toho, že sem opět těhotná.
Těhotenskej test sem si zatím nedělala...
reagovat
re:podezření na těhotenství | Od: Administrátor | 16.10.2013 13:27
Dobrý den, pro zodpovězení Vašeho dotazu je třeba položit dotaz do poradny. V rámci diskuze lékař neodpovídá. Vstup do poradny je zde: http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik

Děkujeme

Administrátor uLékaře.cz
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: