Otěhotnění

Můj partner je po operaci ramene a plánujeme miminko.Může na to mít to,že je po operaci,nějaký vliv?Myslím po zdravotní stránce,jestli to třeba může ovlivnit kvalitu spermií apod.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud operace proběhla standardně a nebylo při ní použito nebo po ní nasazena léčba (tablety apod.), které by vylučovaly početí dítěte ze strany muže (prostě pokud nebyla nasazena léčba, která by dlouhodobě ovlivňovala kvalitu spermií a plodnost muže; spermie se tvoří cca á 72 hodin..), nemá operace ramene na početí vliv a klidně můžete těhotnět.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x