Otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz a začnu od začátku.Mám 5,5 letou dcerku, k početí, došlo celkem brzy po vysazení antikoncepce, po 2,5 letech jsem otěhotněla opět a čekala jsem dvojčata, ale bohužel, šla jsem na přerušení,důvodů bylo více, bohužel, ale rozhodnutí už nezměním. po dvou letech jsme se rozhodly že by jsme to opět zkusili a už to nejde.... proto jsem se chtěla zeptat myslíte že důvod je předešlé přerušení těhotenství? ( na poprvé mi to udělali špatně a musela jsem to absolvovat ještě jednou ) Už rok se snažíme a stále to nejde. Beru, i kyselinu listovou. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemyslím,že by příčinou bylo předešlé přerušení,ale pokud se již rok snažíte bylo by pro vás nejlepší navštívit poradnu pro sterilitu, která je při každém větším lůžkovém zařízeni k zjištění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: